top of page
  • Anna Onderková

Veľká vianočná súťaž!

Vianoce sú už doslova za rohom. Čo tak dať si pár inšpirácií na originálne a štýlové darčeky? A rovno môžete nejaké aj vyhrať vo vianočnej súťaži, ktorú vám aj s mojimi kamarátmi, ktorým sa v tomto období zíde každá pomoc a podpora, prinášame.

Momentálna korona-doba príliš nepraje malým biznisom. Preto som sa s mojimi kamarátmi, ktorí takéto firmičky vedú, spojila a rozhodla sa ich aj takýmto spôsobom podporiť. Vy máte šancu vyhrať niektorú zo super cien, ktoré do súťaže venovali, a zároveň sa inšpirovať, ak stále hľadáte správny darček pre svojich blízkych. Súťažiť sa bude na mojom instagrame @anna.onderkova (klik) každý deň od piatku 4. decembra. Každý deň vyhlásim súťaž o jednu z cien, na ďalší deň vyžrebujem výhercu a vyhlásim súťaž o ďalšiu cenu. Takto celý nasledujúci týždeň, keďže cien máme presne sedem. Pravidlá budú veľmi jednoduché. Sledujte instagram a nenechajte si ujsť šancu vyhrať krásne ceny, ktoré potešia vás alebo vašich blízkych. A vám, milí kamoši, čo ste venovali do súťaže ceny, ďakujem a držím vám palce, aby vaše biznisy zvládli toto náročné obdobie. Verím, že si vaše skvelé produkty nájdu ďalších nových fanúšikov. #musimesipomahat


O čo môžete hrať?


PIATOK 4.december


CENA: Naše výlety – originálna kniha na zaznamenávanie výletov po Slovensku


OD KOHO? Naše výlety je krásne ilustrovaná kniha z vydavateľstva Familium s obrázkami najznámejších výletných miest na Slovensku, ktoré sú inšpiráciou na spoločné výlety s rodinou či priateľmi. Lákajú vás hrady a zámky, prírodné zaujímavosti alebo dávate skôr prednosť horám, vode či kultúrnym zaujímavostiam? Do knihy si môžete zaznamenávať, kde všade ste už boli, s kým ste tam boli a čo ste zažili. Kniha obsahuje krásne ilustrácie a mnohé farebné mapy, do ktorých si môžete zaznačiť každý absolvovaný výlet a je tu tiež miesto na nalepenie vstupeniek, pohľadníc, turistických nálepiek, fotiek či na nakreslenie obrázku. Vďaka tejto knižke vám zostanú spomienky na prežité dobrodružstvá, ku ktorým sa budete radi vracať.

SOBOTA 5. december


CENA: krásne farebné legíny podľa vlastného výberu


OD KOHO? Európska značka 2skin pôsobí na trhu so športovým oblečením od roku 2005 a na slovenskom trhu už skoro 10 rokov. V 2skin si zakladajú na kvalite a štýle, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou každého športového a tanečného výkonu. Sú vysoko kvalitné, vyrobené z tých najlepších športových látok, príjemné na pokožku a jemné na dotyk. Umožňujú pokožke dýchať, okamžite odvádzajú pot a zanechávajú ju suchú. Poskytujú pohodlie aj pri tých najnáročnejších cvičeniach a zaručia tiež to najlepšie prispôsobenie vašej postave.

Viac na www.2skin.sk


NEDEĽA 6. december


CENA: 2 dizajnové bavlnené vreckovky s cestovateľskými nápismi, plus vrecúško na schovanie použitej vreckovky


OD KOHO? Noa! je nová značka, ktorá dokazuje, že aj bavlnené vreckovky môžu byť nápadité. Prináša nám tento tradičný produkt v netradičnom šate. Štýlové bavlnené vreckovky poľahky strčia do vačku tie papierové, ktoré nám slúžia len pár sekúnd. Bavlnené Noa! vydržia roky, sú vtipné, dizajnové, ušité na Slovensku, pre deti aj dospelých.


PONDELOK 7. december


CENA: kombo výživových doplnkov proti stresu, únave a pre kvalitný spánok - indická Ashwagandha + Magnesium


OD KOHO? Stresový hormón kortizol je jednou z hlavných príčin civilizačných chorôb akými sú srdcovo-cievne, nádorové, metabolické či psychické ochorenia a komplexné oslabenie imunity. Ako však proti nemu bojovať? Ashwagandha je indický ženšen, ktorého zázračné upokojujúce účinky sú celosvetovo známe už dlho. Po celé stáročia sa využíva napríklad aj v ayurvédskej medicíne. Táto liečivá rastlina významným spôsobom znižuje kortizol, posilňuje činnosť nadobličiek a chráni pečeň pred nadmerným množstvom adrenalínu. V kombinácii s magnéziom dokonale upokojí vašu myseľ, uvoľní telo a skvele funguje aj pre lepší spánok. Ak hľadáte najlepšiu kvalitu Ashwagandhy, tak táto Made in Canada spracovaná zelenou chémiou s certifikátom Organic Canada je ideálnou voľbou.


UTOROK 8. december


CENA: Luxusná kolekcia produktov pre kúpeľ a telo Floral Paradise z vianočnej kolekcie Spa Ceylon


OD KOHO? Srílanská značka luxusnej prírodnej ajurvédskej kozmetiky Spa Ceylon je už aj na Slovensku! Obsahuje produkty na tvár, telo a vlasy z čisto prírodných zložiek. Vaše zmysly potešia aj produkty určené na aromavedu ako vonné oleje, vonné difuzéry či vonné sviečky. Dokonalú vianočnú atmosféru si užijete s ich limitovanou vianočnou edíciou v krásnom darčekovom balení.

STREDA 9. december


CENA: 5 párov ponožiek podľa vlastného výberu


OD KOHO? Značka Shox ohrieva vaše nohy už viac ako 20 rokov. Ich ponuka pozostáva z ponožiek na každodenné nosenie, náročné športové aktivity, ale aj outdoorové aktivity. Kombinácia prvotriednych materiálov a štýlového dizajnu zaručí zákazníkom najvyššiu kvalitu.

Viac na www.shox.sk


ŠTVRTOK 10. december


CENA: 3x 500 ml sirup + 2x ginger shot na posilnenie imunity


OD KOHO? Malí, domáci výrobcovia z vlčích hôr, ktorí majú svoj sen, že jedného dňa budú ľudia opäť vnímať návrat k prírode ako súčasť nevyhnutnosti nášho bytia. Sirupy si vyrábajú ručne, bez použitia konzervantov chemikálií a dochucovadiel. Snažia sa byť neobyčajní a teda ich chuťové kombinácie sú častokrát netradičné ako napríklad marhuľa-zázvor, grep-bazalka či jahoda-mäta-kokos.

Tak čo, páči? Zapojíte sa? Verím, že áno. Sledujte môj instagram TU (klik) a držím vám palce, nech sa na vás šťastie usmeje. Prajem už takto vopred veselé Vianoce :)


TraFaM

Foto: Anna Onderková, Shox, Vlčie sirupy, Vitalita24, 2skin, Spa Ceylon, Noa!, Familium

bottom of page